0

Waar komt acupunctuur vandaan

Dus het is een interactief spel; we geven en nemen. En het komt mij heel sterk voor - als we rechtstreeks teruggaan naar de Truth Vibrations, die twintig jaar geleden mijn leven binnenkwamen, althans de gewaarwording ervan - dat wij op dit moment van een periode van onderdrukking, angst en onzekerheid - ik geloof niet. En onzekerheid is de sleutel om te begrijpen, waarom mensen macht willen hebben. Als mensen macht willen hebben - of een andere entiteit wil macht hebben, welke naam we hen ook geven - als ze macht over anderen willen hebben - niet de macht om uitdrukking aan je eigen leven en ervaringen te geven, maar macht over. Dus het machtssysteem wordt bestuurd door onzekere mensen. En we gaan nu van deze periode en we zitten precies op het punt, waardoor het allemaal echt hobbelt, want we zitten nu op het punt, waar een strijd is, symbolisch en letterlijk op vele manieren, tussen de energetische structuur van deze overheersing - onderdrukt. En op die manier reviews hebben we een situatie, waarin het machtssysteem wanhopig probeert zijn macht vast te houden, die het in deze periode heeft gehad, en de Truth Vibrations, de energetische versnelling, die ons een totaal nieuw niveau van informatie geeft, dat wij moeten decoderen. En iedere minuut en ieder jaar, zoals we de tijd, die verstrijkt, meten, gaat dit bewustzijnsniveau van de Truth Vibrations zichzelf als de norm opleggen. Dus ik zeg, dat het beheerssysteem gedoemd is te verdwijnen. Ik ben ongelofelijk optimistisch. Het is geen kwestie van maakt een klein stemmetje: Het is verdoemd, het is verdoemd, dus ik ga hier zitten en doe niets meer, want het is verdoemd. Zo werkt het niet.

Afslank en dieet gids

Dat zicht op de realiteit - als wij denken, dat de fysieke wereld moet veranderen door fysieke dingen te veranderen, kijk je naar tijdramen voor verandering, die gewoon gigantisch zijn, zoals we de tijd waarnemen, want zo werkt het in de zogenaamd stoffelijke wereld. Maar, wanneer je je realiseert, dat deze zogenaamd stoffelijk wereld eigenlijk gewoon een holografische projectie is orde en dat de werkelijke basis van dit universum bestaat uit een informatiefrequentie in de vorm van golflengten, krijgt de snelheid, waarmee deze wereld kan veranderen, plotseling dramatisch andere proporties. Bijvoorbeeld, als je een computerscherm zou hebben en je moest dat computerscherm veranderen, of datgene wat erop stond, fysiek, ik bedoel: waar zou je nou beginnen? Maar dat computerscherm is een projectie van de informatie op een schijf. "Goed, dus ik wil dat wijzigen, goed: schijf eruit, opnieuw programmeren, druk op enter, schijf erin" - wooouw! En datgene, dat nu gebeurt als onderdeel van deze hele transformatie door Truth Vibrations, is dat de informatiestructuur van dit universum aan het veranderen is - als dat gebeurt, is het een cyclus en dan hebben de Antieken gesproken over de cyclische aard van. En dit is voor mij, bill - ik kan alleen praten, weet je, wanneer ik praat zoals nu, vanuit het punt, waar ik vandaan kom en wat ik heb onderzocht; mensen moeten hun eigen conclusies natuurlijk trekken, die zijn alleen juist - maar, de Antieken. Het is zoals een kosmisch spel. En we gaan door verschillende tijdperken heen, die de Indiase cultuur Yuga's noemt en die andere volkeren in de wereld andere namen geven, waarbij die cyclus tijden van grote expansie kent, die de Antieken het gouden Tijdperk noemden. En die cyclus gaat door perioden van onderdrukking heen, wanneer dingen zo helemaal niet zijn en er grote gevaren zijn, waardoor er machtsystemen ontstaan en alles wat erbij hoort, maar dan zijn er anderen, die dat terugbrengen naar het punt, waarop we begonnen, zodat. Het is een interactief computerspel - zo eenvoudig mogelijk gezegd - waarbij we informatie uit het spel oppikken, zoals de computer informatie oppakt uit de schrijf en het op het scherm zet. Maar we posten ook, evenals op internet, onze unieke bijdrage naar dit spel.

televisie kijkt en de kranten leest, zou je denken, dat die orwelliaanse, wereldwijde, fascistisch communistische - hetzelfde ding met een andere naam - dictatuur, deze orwelliaanse. Maar als je dit alleen zintuiglijk bekijkt en alleen ziet, wat het bewuste verstand kan zien en waarnemen, kan ik volkomen begrijpen, waarom mensen dat denken. Ik kan volkomen begrijpen, dat er veel onderzoekers op het zintuigelijke niveau zijn, die zich met de samenzwering bezighouden en zeggen maakt bewegingen, alsof hij zijn haar uittrekt, "we kunnen er niets tegen doen!". Deze wereld is niet, wat we denken, dat hij. Er zijn andere krachten aan het werk. Deze zogenaamde fysieke, concrete realiteit is helemaal niet fysiek en vast, maar vloeibaar. Dat lijkt niet zo te zijn, maar dat is het wel. En omdat het die vloeibaarheid heeft achter de schijnbare onbuigzaamheid en soliditeit en onbeweeglijkheid, betekent het, dat dit niveau van de realiteit heel, heel snel kan veranderen. Kijk, als mensen zien, dat - ik begrijp dat volkomen, omdat het bewuste verstand ons dit doorgeeft.

Chinese cultuur - wikipedia

Maar toen was het, alsof je met je kop tegen de muur liep. Ik zette de stoelen eruit, er kwam in feite niemand opdagen en dan stond ik tegen lege stoelen te praten met een paar mensen en daarna zette ik de stoelen weer terug cream en ging naar huis. En dat was het dan, dat was de avond. En ik dacht, geen schijn van kans, dit leidt tot niets. Maar we weten allemaal, dat iets ons drijft. Iets diep van binnen drijft je, "Doorgaan, doorgaan". En dan denk je, waar slaat dit op? En sinds de laatste tien jaar in het bijzonder, ik bedoel, misschien begon ik het echt ongeveer 15 jaar geleden en toen tien jaar en toen vijf jaar geleden op te pakken, want de kromme gaat zo wijst omhoog. Het is echt buitengewoon, vriend, ik bedoel in de hele wereld, het maakt niet uit naar welke cultuur je gaat - natuurlijk zijn er culturen bij, die stress meer onderdrukt zijn en daardoor meer gesloten zijn dan andere, maar het is in de hele wereld buitengewoon. Wat ik in 1990 oppikte over de Truth Vibrations, de ontwaking, de energetische verandering, die de verdichting openbrak, die ons in slavernij en onwetendheid hield: die heeft nu plaats.

waar komt acupunctuur vandaan

BR: deze ontwaking, waarnaar je verwijst, heb je een paar dagen geleden op de Brixton Academy voor je eigen ogen gezien, toen je je nieuwe grote voordracht gaf na de publicatie van je nieuwe boek. En daarom vindt dit interview natuurlijk op dit moment plaats, omdat. Laat ik het volgende even tegen het publiek zeggen: david heeft een aanzienlijke hoeveelheid belangrijke, nieuwe informatie en in Brixton deed je voor de eerste keer je acht uren durende. Of waren het negen uren? We hebben het over. DI: Het kwam neer op acht uur daadwerkelijk spreken,. BR: Dat was nogal een lange voordracht en je vertelde me eerder, dat je werd overdonderd door de reacties, die je van de mensen kreeg, terwijl je vijftien jaar geleden voor lege stoelen stond te spreken. De tijd is veranderd, nietwaar? DI: Oh, het is buitengewoon. Toen ik er twintig jaar geleden mee begon, ondanks, weet je wel, niet alleen de spot, de spot van de massa, maar toen ik ging rondtrekken om over die zaken te vertellen, wist ik natuurlijk veel minder dan nu, zoals wij allemaal.

Video not found - lingzhi praktijk voor

De linker hersenhelft neemt informatie op en zet het estee op een rijtje. En hoe sneller de hersenen dat rijtje opstellen, hoe mér tijd en hoe sneller de tijd schijnt te passeren en omgekeerd. Einstein zei, als je in de wachtkamer van de tandarts zit, verloopt de opeenvolging niet bepaald snel - mompelt "Oh, grote goedheid. Maar als je - waarschijnlijk volgens zijn vergelijking - in het gezelschap bent van een prachtige vrouw, dan "ssshhh" beweegt zich naar voren gaat de opeenvolging heel snel. De situatie lijkt te zijn, dat deze energetische verandering, wanneer we van een tijdperk van onderdrukking overgaan in een tijdperk van expansie, verlichting en bewustzijn, effect heeft op de manier, waarop we de realiteit decoderen, de manier waarop we opeenvolging decoderen. Dit schijnt er op fundamentele wijze door te veranderen. Ik zei laatst in een artikel, "Is het al april geweest? Hebben we maart al gehad? Zo ja, waarom heb ik het dan gemist?" Omdat het mij zo voorkomt, dat het buitengewoon is, de manier waarop Kerstmis. Wanneer was het Kerstmis? Ik bedoel, het is gewoon verbazingwekkend, wat er gebeurt. waar komt acupunctuur vandaan

En nogmaals, zoals we weten: 1990, ben je gek? Er was geen teken aan de lucht. Maar kijk nu eens, het apotheek aantal mensen, dat in de hele wereld wakker wordt voor een nieuwe versie van zichzelf en de wereld is ongelofelijk. En, grote goedheid, hoeveel informatie is aan de oppervlakte gekomen, die er twintig jaar geleden niet was? Niet tien jaar geleden, niet vijf jaar geleden - het is een exponentiële toename. En én van de interessante aspecten hiervan, die ik, nogmaals, in die vroege dagen oppikte, was een. Eén lijn die via een helderziende naar me toekwam was: uiteindelijk gaat de tijd in snelheid zodanig toenemen, dat je er bang van wordt. Want tijd en ruimte - voor mij althans - zijn niet echt, nou ja, we weten dat ze een constructie zijn. Als je een computerschijf neemt, waarop informatie staat, een schijf geprogrammeerd met bepaalde gegevens, en je stopt hem in de computer, gaat de computer de gegevens op een digitaal niveau aflezen, als het ware, op het informatieniveau, en zet dat op het scherm. Maar wij doen dat.

Dankzij kettlebells een ijzersterke core krijgen - eizio

DI:.die teruggaat tot de tijd van Babylon. BR: Dus dit is Bill ryan van Project avalon en het is vandaag Zelfs nu kan ik nog niet helemaal geloven, dat het 2010. Weet je, david, soms moet je terugkijken en dan denk je, "Mijn god, de laatste keer, dat ik naar de datum keek, was begin jaren '90. De tijd versnelt zich." Heb myself jij dat ook wel eens? DI: Dat heb ik constant, bill. Toen ik voor het eerst in 1990 bewust ontwaakte en de ene helderziende na de andere ging bezoeken, die allemaal dezelfde informatie bleven bevestigen, was én van de eerste dingen, die ik tegenkwam, iets dat. Truth Vibrations waarheidsvibraties noemde. Het eerste boek, dat ik ooit over deze onderwerpen schreef, heette. Truth Vibrations vanwege deze gewaarwording. En, grote goedheid, er was op dat moment nog geen aanwijzing voor, om het zachtjes uit te drukken. Er was wel een veranderende vibratie in het manifestatieproces. En dat zou a) de verdichting openbreken, die de mensen in dienstbaarheid vasthield, in het collectieve coma, als het ware, waarna de mensen ontwaken en zichzelf en de wereld anders waarnemen; en b) het zou alles naar de oppervlakte brengen, dat verborgen was gebleven.

waar komt acupunctuur vandaan

Klapt met de muizen tegen elkaar. BR: lacht je moet me helpen onthouden. Een dezer dagen krijgen die idioten op er lucht van, dat je artritis hebt en daardoor niet goed een hand kunt geven, weet je wel. Lacht we zouden op deze lycium video een demonstratie moeten geven. DI: ja, dit. BR:.van, kijk, we doen ons best. DI: Dit is een vrijmetselaarshanddruk, dames en heren. We doen hier ons best om handen te schudden. DI:.het is een vrijmetselaarshanddruk tussen,. Vrijmetselaars met reumatische artritis in hun handen, weet u wel, dit is een oude traditie.

Wat is een psycholoog?

Bill ryan (br dit is Bill ryan van Project avalon en het is vandaag. Ik zal het nog eens zeggen, laat ik nog eens overnieuw beginnen. Ik zal je zeggen, wat je eigenlijk zou moeten doen. Kun je in je handen klappen? David Icke (di olie ja zeker. Nou ja, ik kan anderhalve keer in mijn handen klappen. BR: Dit is het geluid van anderhalve keer handenklappen. Klapt twee keer in zijn handen. BR: heel goed,. DI: ik heb de zachtste klapper ooit. Ik moet het zo ongeveer doen.

Waar komt acupunctuur vandaan
Rated 4/5 based on 530 reviews
SHARE

waar komt acupunctuur vandaan Kehedoki, Sun, April, 29, 2018

Ben je gevoelig, dan kun je beter afstand houden en alleen zijn. Dan kunnen ze je in ieder geval geen pijn meer doen. Waarom pest de pester? De grootste angst van mensen is buitengesloten worden. Wat maakt nou dat mensen anderen uitlachen of iemand publiekelijk aan de schandpaal nagelen?

waar komt acupunctuur vandaan Jysecyz, Sun, April, 29, 2018

En pats, de vernedering hakt erin. Je kunt kiezen: òf boos worden òf je mond houden. De meeste mensen kiezen het laatste: je koest houden, je mond houden en verder niet meer opvallen. Ben je slim, dan kun je beter wat mindere cijfers gaan halen.

waar komt acupunctuur vandaan Oqodaxo, Sun, April, 29, 2018

De meelachers lachen mee uit angst dat ze zelf verstoten worden. Lachen of uitgelachen worden. Je op je fouten wijzen waar iedereen bij. Een andere vernedering is aangesproken worden op een fout waar anderen bij zijn: hoe komt het dat je je proefwerk zo slecht hebt gemaakt? Je bent niet bijster intelligent, hè!

waar komt acupunctuur vandaan Tidevaw, Sun, April, 29, 2018

Uitgelachen worden, is een van de grootste vernederingen die. Iemand wijst jou aan als mikpunt van spot en het publiek gaat meelachen. Ze stoten je uit de groep.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: