0

Hema zelfbruinende creme

Gebruik niet meerdere producten tegelijk, dat gaat irriteren. Heb geduld, week elke dag in bad en hou je huid gehydrateerd. En let volgende keer beter op als je zelfbruinende crème gebruikt. Waarschuwingen doe altijd een test op een klein stukje huid zodat je weet of het niet gaat prikken, branden of irriteren. Als dat gebeurt, gebruik die methode dan niet en wacht geduldig tot de kleur uit zichzelf verdwijnt.

35 Perfect Christmas Pudding Recipes food Network

Spoel het af in de douche. 5 Gebruik aloë vera. Aloë vera kan moedervlek je gekleurde huid lichter maken, naast dat het brandwonden kan verzachten en wonden kan helpen genezen. Koop een aloë vera plant bij het tuincentrum en gebruik het sap uit een blad dat je hebt afgebroken. Aloë vera is veilig te gebruiken zonder bijwerkingen, dus je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt. Aloë vera maakt je huid echter wel gevoeliger voor zonlicht, dus zorg dat je altijd een zonnebrandcrème opbrengt als je naar buiten gaat terwijl je deze behandeling gebruikt. Kokoswater goede kan de huid van het gezicht en handen lichter maken, terwijl het je huid zacht en soepel maakt. Breng het dagelijks aan voor het beste resultaat, je hoeft het niet af te spoelen. 5 Het is ook heel goed om je huid van binnenuit te hydrateren door kokoswater te drinken - er zitten weinig calorieën in en het smaakt lekker. 7 Scrub met een mengsel van haver en karnemelk. Meng een eetlepel haver met een beetje karnemelk en smeer dit mengsel over je lichaam met ronddraaiende bewegingen. De haver scrubt de huid terwijl de karnemelk deze zacht maakt. 5 Tips kies een methode en blijf daarbij.

donkere plekken te wrijven. Snij een rauwe aardappel doormidden en wrijf er mee over de gekleurde huid. Herhaal zo vaak mogelijk tot je resultaat gaat zien. Tomaten en komkommers hebben hetzelfde effect. 4 4 maak een suikerscrub. Het is verrassend makkelijk om zelf een scrub te maken van natuurlijke ingrediënten uit je keuken. Meng wat ruwe rietsuiker met goede olijfolie en een klein scheutje limoensap. 1 de suiker verwijdert dode huidcellen, het limoensap bleekt de huid en de olijfolie werkt hydraterend. Wrijf dit mengsel over je hele lichaam met een natgemaakte schone handdoek of washand.

10 Home remedies for Acne That Work

Dit masker doet wonderen voor het lichter maken van je huid, als je het regelmatig gebruikt. Meng twee eetlepels kikkerwtenmeel met 1/4 theelepel kurkumapoeder, het sap van een halve citroen en een paar druppels melk om een dikke pasta te vormen. 3 Breng dit mengsel aan over je hele gezicht en nek en laat het 15 minuten intrekken voor je het afspoelt met handwarm water. Herhaal dit om de dag voor het beste resultaat. Als je een vette huid hebt en snel last van pukkels kun klachten je de melk vervangen door wat rozenwater. 2 week je handen en voeten in citroensap. Het citroenzuur uit citroensap is een effectief middel om je huid lichter te maken en het kan gebruikt worden om zowel zelfbruinende crème als een kleurtje door de echte zon te vervagen, vooral op hardnekkige plekken zoals handen en voeten. Pers drie of visage vier citroenen uit en verdun het in een teiltje met warm water. Laat je handen en/of voeten 15 tot 20 minuten in het water weken. Citroensap kan de huid erg uitdrogen, dus zorg dat je daarna een voedende crème op je handen en voeten smeert. Je kunt ook onverdund citroensap op moeilijk plekken aanbrengen, zoals je ellebogen en knieën, en dit 15 minuten in laten trekken voor je het afspoelt. Je kunt in geval van nood ook limoen- of sinaasappelsap gebruiken, want die bevatten ook citroenzuur.

Raadpleeg je huisarts voor je zulke producten gaat gebruiken. Huidblekende crèmes werken door de hoeveelheid melanine in je huid te verminderen. Hoe meer melaninepigment er in je huid zit, hoe donkerder je huid. Je kunt dit soort crèmes bij de drogist kopen of laten voorschrijven door de huisarts. De veiligste crèmes bevatten meestal retinoïdezuur (een vorm van vitamine A) als werkzaam ingrediënt. Andere crèmes bevatten natuurlijke ingrediënten zoals arbutine, kojiczuur en azelaïnezuur. 5 hou de huid gehydrateerd. Als je huid goed gehydrateerd is werkt dit belangrijke orgaan op volle capaciteit, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Hierdoor vervaagt je kleur sneller. Je kunt je huid van binnenuit hydrateren door veel water te drinken en veel verse groenten en fruit te eten, of van buitenaf door regelmatig een voedende moisturizer aan te brengen (liefst eentje met natuurlijke fruitzuren om de kleur te helpen vervagen. Deel 3 huismiddeltjes om een gebruinde huid lichter te maken 1 maak een gezichtsmasker van kikkererwtenmeel, citroensap, melk en kurkumapoeder.

Zelfbruiner online kopen bij

Als je je huid licht wilt houden en wilt beschermen zou je elke dag, het hele jaar door, een zonnebrandcrème moeten gebruiken. Breng een crème met factor 30 rijkelijk aan over je hele lichaam, 30 minuten voor je de zon in gaat. Voor je gezicht moet supplements je een andere soort crème gebruiken, wellicht eentje met een nog hogere factor. Kijk of er "niet-comedogeen" op de verpakking staat - dat betekent dat het de poriën niet verstopt. Net als het aanbrengen van zonnebrandcrème, zorgt het bedekken van je huid met lichte lagen kleding ervoor dat je niet bruiner wordt en dat je huid beschermd is tegen schade van de zon. Als het erg heet is, draag dan lichte, ademende materialen, zoals katoen, en zorg dat het niet te strak zit. Bescherm je gezicht door een hoed of pet te dragen en een zonnebril, of draag een paraplu op het heetst van de dag. Net als bij het verwijderen van een kleurtje door zelfbruinende crème, kan het scrubben van je huid ook een kleur door de zon vervagen doordat je de bovenste laag van dode huidcellen verwijdert en er een nieuwe laag huid tevoorschijn komt. Scrub minstens eens per week in de douche met een bodyscrub en scrubhandschoen in ronddraaiende bewegingen. Gebruik een aparte scrub voor je gezicht, of masseer je huid met een in warm water geweekte washand. 4 Gebruik een product dat de huid lichter maakt. Het is mogelijk kleine stukjes van je huid lichter te maken met een blekend product, maar pas op, want deze producten zijn meestal bedoeld voor het bleken van donkere vlekken door zonneschade.

Op die manier trekt er niet te veel van de crème in droge stukjes huid. Hiermee zou je facile 2 tot 3 what dagen voor je de crème aanbrengt moeten beginnen. Je kunt een effectieve scrub maken door een beetje citroensap te mengen met wat zuiveringszout. Doe dit mengsel op een nieuwe spons en verwarm deze twee minuten in de magnetron voor je er je hele lichaam mee gaat scrubben. Doe dit én keer per dag in de 2 tot 3 dagen voor je de zelfbruinende crème aanbrengt. 1, hydrateer je huid met een vochtinbrengende crème na elke keer dat je hebt gescrubd, maar doe dit niet op de dag dat je de zelfbruinende crème aanbrengt, want dan wordt die crème verdund waardoor je strepen kunt krijgen. Weet dat de goedkopere zelfbruinende crèmes eerder strepen en vlekken veroorzaken dan de duurdere merken. Maar het kan altijd gebeuren dat een bepaald product niet goed reageert op jouw huid, dus zoek er eentje die goed werkt bij jou. Deel 2, een kleur door de zon vervagen 1, doe elke dag een sunblock. Helaas is er niet veel dat je kunt doen om een door de zon gebruinde huid snel lichter te maken, maar je kunt wel voorkomen dat je nog bruiner wordt door een goede zonnebrandcrème te gebruiken.

Bariésun brume Thermale autobronzante

Een stoombad kan heel effectief zijn om een kleur te verwijderen, omdat de hete stoom zorgt dat je poriën zich openen, waardoor de zelfbruinende crème eruit kan. Ga minstens 20 tot 30 minuten in een stoombad zitten en veeg onmiddellijk daarna je huid schoon met een natte handdoek. 1, de zelfbruinende crème komt wel op je handdoek terecht, dus zorg dat je een oude gebruikt. 5, gebruik een speciaal product om zelfbruinende crème te verwijderen. Veel producenten van zelfbruinende crèmes maken ook producten waarmee je de kleur kunt verwijderen. Deze bestaan in verschillende vormen zoals bodyscrubs, doekjes en badolie en kunnen erg effectief zijn, vooral als je de zelfbruinende crème van dat specifieke merk hebt gebruikt. Volg de instructies op de verpakking zodat je weet hoe je het moet gebruiken. Afhankelijk van het merk kunnen deze cream producten best prijzig zijn, maar ze zijn de investering waard als je je kleur snel kwijt wilt! 6, voorkom dat je volgende keer een vlekkerige kleur krijgt. Er zijn bepaalde dingen die je kunt doen voordat je de zelfbruinende crème aanbrengt om te zorgen dat het gelijkmatig vervaagt, zonder strepen of vlekken. Het belangrijkste is dat je huid goed gescrubd en gehydrateerd is voor je het aanbrengt.

Spetter niet zomaar wat rond, trek zo veel mogelijk baantjes in dat uur. Dan heb je meteen een precision geweldige cardiotraining. Twee clinic vliegen in én klap! Ontharingscrème kan gebruikt worden om stukjes huid waar de kleur blijft zitten te bleken. Dit komt omdat deze crèmes chemicaliën bevatten die de stoffen uit de zelfbruinende crème afbreken, waarna je het makkelijk kunt wegvegen. Je hoeft alleen maar een dunne laag ontharingscrème op de plekken te smeren die je wilt verwijderen, ongeveer 10 minuten laten intrekken en het dan met een vochtige doek afpoetsen. Het mag duidelijk zijn dat deze crème ook haar verwijdert, dus gebruik deze techniek niet op plekken waar je je haar niet kwijt wilt, zoals op je armen. Als je een gevoelige huid hebt kun je misschien een ongewenste reactie krijgen van deze crèmes, dus doe eerst een test op een klein stukje huid, zoals je pols, voor je het overal op smeert. Ontharingscrème die voor het lichaam is bedoeld mag je nooit op je gezicht gebruiken. 4, ga in een stoombad.

Je gebruinde huid lichter maken - wikihow

Deel 1, een kleurtje door zelfbruinende crème verwijderen 1, scrubben, scrubben en nog eens scrubben. De beste manier om ongewenste kleurtjes te verwijderen is door je huid onder de douche te scrubben. Hiermee verwijder je de bovenste huidlagen die gebruind zijn, waardoor er een nieuwe, ongekleurde huidlaag tevoorschijn komt. Je kunt een bodyscrub gebruiken (liefst eentje met grove korrels, zoals suiker redness of zout) en/of een scrubhandschoen. Scrub elke ochtend onder de douche en concentreer je op de delen waar de kleur hardnekkig is, zoals de knieën en ellebogen. Masseer de bodyscrub of de handschoen goed in je huid met ronddraaiende bewegingen. Scrub echter niet te hard, want dan beschadig je je huid. Gebruik scrubcrèmes en -handschoenen alleen op je lichaam. Als je een kleurtje van je gezicht wilt verwijderen moet je een zachtere scrub gebruiken, die speciaal voor het gezicht is bedoeld met fijnere korreltjes, of een natte washand. Als er nog hardnekkige vlekken van het kleurtje achter blijven ondanks het scrubben, ga dan naar het plaatselijke zwembad. De chemicaliën die in het water zitten, zoals chloor, zullen de kleur van je huid verwijderen, waardoor jij van je strepen af bent. 1, ga minstens een uur zwemmen en laat het water zijn werk doen.

Hema zelfbruinende creme
Rated 4/5 based on 591 reviews
SHARE

Vuwuf, Sun, April, 29, 2018

Ook mensen met zonne-allergie of andere zongevoeligheden zijn gebaat bij extra pigment. De werkzame stof in de crème brengt het laatste deel van pigmentatie reacties kunstmatig op gang. Normaal gesproken veroorzaakt uv-licht een reeks biologische reacties waardoor speciale huidcellen, de melanocyten, het pigment melanine produceren.

Werehu, Sun, April, 29, 2018

Volgens het Integraal Kankercentrum Nederland (iknl) steeg het aantal gevallen van huidkanker landelijk van 15 duizend in 1989 naar 53 duizend in 2014. Dat ligt vooral aan het Nederlandse zongedrag, meldt het iknl in een nieuwsbericht. Pigment beschermt tegen uv-schade daarom maakt de huid het aan. Als wetenschappers de natuurlijke pigmentproductie een handje helpen, kan dat dus huidkanker voorkomen, schrijven de Amerikaanse onderzoekers.

Etaxa, Sun, April, 29, 2018

Dat is mogelijk, schrijven de Amerikaanse onderzoekers in Cell Reports. Ze ontwikkelden een crème die de aanmaak van pigment in de huid stimuleert, waardoor de natuurlijke bescherming van het lichaam tegen schadelijke uv-stralen verbetert. Het middel vormt daarmee mogelijk een nieuw wapen tegen huidkanker. De crème is nog niet verkrijgbaar, maar Amerikaanse wetenschappers boekten opvallende successen in het laboratorium.

Yzeravel, Sun, April, 29, 2018

Het lijkt dus een nieuw wapen tegen huidkanker. Direct op het gezicht smeren, wordt het advies, zodra het middel verkrijgbaar. Bruin worden zonder zon?

Qaqov, Sun, April, 29, 2018

Ik kwam een artikel tegen in de volkskrant waarin stond dat een nieuw ontwikkelde zelf bruinende crème een toekomstig wapen zou kunnen zijn tegen huidkanker. Het aantal gevallen van huidkanker blijft maar toenemen en de cijfers voor de toekomst zijn alarmerend. Elke nieuwe ontwikkeling op dit vlak is meer dan welkom. De amerikanen zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dit middel dat het pigment in de huid stimuleert.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: